CGS intro (14-3-2020)

Maatregelen rondom het Coranavirus

Het Oudstenteam heeft besloten om de zondagsdiensten, bidstonden, groeigroepen en onderwijsavonden stop te zetten tot nader orde. Jammer, maar op deze manier ontstaat er wel een mooie gelegenheid om thuis een tijd van gebed te nemen of om als gezin iets te organiseren, er zijn zoveel mogelijkheden. Ook kunt u natuurlijk een van de vele preken beluisteren die op de Shekinah site staan of via TV, ook hiervoor zijn mogelijkheden genoeg.

Wie zijn wij

Christengemeente Shekinah (voorheen Christelijk Centrum Assen), is opgericht in januari 2009 door een groep mensen die de visie hadden om een gemeente te stichten die naar buiten gericht is. Wij als gemeente geloven dat het evangelie bekend maken meer is dan diensten houden: het omzien naar mensen buiten de kerk is minstens zo belangrijk.

Onze waarden en normen

(Aan)bidden

(Aan)bidden

De gemeente is een plaats waar we elkaar en anderen bemoedigen met gebed. Waar we mogen bidden voor genezing en woorden mogen ontvangen van de Heilige Geest. Dit alles om God groot te maken en te eren!

Bouwen

Bouwen

Wij willen bouwen aan relaties: binnen families, generaties en de gemeente. Onderwijs, training en profetieën helpen ons om te bouwen in Gods koninkrijk. Het stelt ons in staat om anderen te helpen en te inspireren.

Bewegen

Bewegen

De liefde van Jezus brengt ons in beweging. We willen de blijde boodschap (helpen) verkondigen in Assen, Drenthe, Nederland en de rest van de wereld.

Geloven

Geloven

Wij geloven in een levende relatie met Jezus Christus, de Zoon van God. Hij is voor onze zonden is gestorven en ons daarmee vrije toegang geeft tot God, die we vader mogen noemen. Dit is niet alleen voor ons, maar voor iedereen de Jezus erkent als verlosser.